توقیف 30 دستگاه ادوات حفاری غیر مجاز دستی و دستگاهی طی 6 ماه اول سال 98

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=526335کپی به کلیپ‌بورد

مدیر امور منابع آب گرگان و آق قلا  از توقیف 30 دستگاه ادوات حفاری غیر مجاز دستی و دستگاهی طی 6 ماه اول سال 98 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان مهندس امین عموزاد گفت: با حضور به موقع اکیپ های گشت و بازرسی منابع آب گرگان و آق قلا از فعالیت 30 فقره حفاری غیر مجاز جلوگیری به عمل آمد.
دبیر شورای حفاظت از منابع آب شهرستان های گرگان و آق قلا افزود: با عنایت به اینکه در محدوده شهرستان های گرگان و آق قلا دو سفره کم عمق وعمیق وجود دارد، برخی کشاورزان بدون رعایت قوانین توزیع عادلانه آب اقدام به حفر چاه های غیر مجاز کم عمق با روش دستی و نیمه عمیق با استفاده از دستگاه های غیر مجاز تراکتوری می نمایند که بر اساس وظایف این امور و همچینن درخواست مالکین چاه های مجاور از فعالیت حفاران و مقنی های غیر مجاز جلوگیری می گردد.
گفتنی است ادوات حفاری غیر مجاز شامل دستگاه تراکتوری، کف کش و ادوات حفاری دستی جمع آوری و به پارکینگ آب منطقه ای منتقل گردیده است. 
 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.