تکمیل و اجرای 7 پروژه در حوزه آبخیز شاهکوه بالا شهرستان گرگان از محل صندوق توسعه ملی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=527791کپی به کلیپ‌بورد

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرگان گفت: چهار پروژه سازه گابیونی و سنگی ملاتی در حوزه آبخیز شاهکوه بالا شهرستان گرگان تکمیل و سه پروژه ی سنگی ملاتی در دست اجرا می باشد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرگان، علی نیکویی گفت: به طور کلی هفت پروژه آبخیزداری شامل سازه گابیونی و سازه سنگ و ملات از موارد اجرایی این طرح می باشد.
وی اضافه کرد: از این هفت پروژه ی مصوب دو پروژه گابیونی و دو پروژه سنگ و ملات تکمیل شده و پیشرفت فیزیکی آن 100 درصد می باشد.
نیکویی در ادامه اظهار داشت سه پروژه ی سنگ و ملات دیگر نیز با پیشرفت 35 درصدی مواجهه بوده و در مرحله شروع عملیات سنگ چینی، جمع آوری سنگ و حمل مصالح قرار دارد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرگان در پایان تصریح کرد با اجرای این طرح ها قسمت زیادی از مخاطرات حوزه آبخیز به حداقل می رسد.

تکمیل و اجرای 7 پروژه در حوزه آبخیز شاهکوه بالا شهرستان گرگان از محل صندوق توسعه ملی

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.