ثبات و برنامه ریزی برای آینده اولویت دولت است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=226423کپی به کلیپ‌بورد

ثبات و برنامه ریزی برای آینده اولویت دولت است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس گفت: حفظ ثبات و برنامه ریزی برای آینده کشور مهمترین برنامه دولت است.
مهندس حمیدی روز شنبه در نخستین روز هفته دولت در دیدار مسوولان این شهرستان با امام جمعه گنبدکاووس افزود: دولت در یک سال گذشته موفق شد تورم را مهار کند و رشد منفی اقتصادی را نیز بهبود ببخشد.
وی اضافه کرد: اجرای موفقیت آمیز مرحله دوم هدفمندی یارانه ها نیز اقدام مهم دیگر دولت بود .فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: در بعد سیاسی هم تیم مذاکره کننده ایران، در سایه هدایت های رهبری توانست در مذاکرات نفس گیر و طولانی ، مصالح ملی را حفظ کند و با مقاومت بیشتر، توانست تحریم ها را نیز مهار کند.
مهندس حمیدی افزود: در سایه این مذاکرات بود که برخی از تحریم ها به حالت تعلیق درآمد و بخشی از سرمایه های بلوکه شده نیز به کشور برگردانده شد.
وی گفت: در بخش فرهنگی نیز امسال از سوی رهبری انقلاب به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است، دولت اقدامات مطلوبی انجام داده است.
وی گفت: کار فرهنگی امری زیر بنایی است و لذا برای موفقیت بیشتر نیاز به همکاری همه مسوولان، مردم و دستگاه های اداری کشور است.مهندس حمیدی در مورد برنامه های هفته دولت شهرستان نیز گفت: برنامه های مفصلی طراحی شده که مسوولان باید ضمن حضور فعال ، خدمات ارزنده خود و دولت را به مردم گزارش کنند تا امیدواری نزد مردم تقویت شود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.