جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=531994کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد

به ریاست”امیر شیر توماج”فرماندار،جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا،صبح امروز پنجشنبه 31 ام مرداد ماه،جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری به ریاست”امیر شیر توماج”فرماندار و با حضور مدیران ادارات،نهادها و کارشناسان دستگاههای اجرایی عضو کارگروه،نمایندگان اتاق اصناف،روسای اتحادیه های صنفی و نمایندگان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان با هدف بررسی وضعیت بازار و برنامه ریزی تامین و توزیع اقلام اساسی،اتخاذ تدابیر و کنترل بازار و نظارت بر قیمت کالاها در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

ارائه گزارش ادارات دامپزشکی،جهاد کشاورزی و صمت از بازرسی های صورت گرفته٬تشریح وظایف جدید کارگروه،گزارش اتحادیه های قصابان و مواد پروتئینی و خواربار و لبنیات در سطح بازار در خصوص توزیع مرغ گرم و شکر٬بازرسی های صورت گرفته توسط کمیته های 5 گانه کارگروه و گزارش بازرسی اتاق اصناف و انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده از مهمترین موارد مطرحه در جلسه صبح امروز کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا بود.

جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد

 

جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.