جلو گیری از 4 مورد آبخوان خواری در شرق شهرستان گرگان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=492653کپی به کلیپ‌بورد

جلو گیری از 4 مورد آبخوان خواری در شرق شهرستان گرگان

 مدیر امور منابع آب شهرستان های گرگان و آق قلا گفت: طی هفته جاری و با پیگیری گروههای گشت و بازرسی امور منابع آب شهرستان گرگان و آق قلا، از حفر 4 مورد چاه غیر مجاز در روستاهای شرق گرگان جلوگیری شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان، مهندس امین عموزاد اظهار کرد: این چاه ها در روستاهای میان آباد و نوده شریف شناسایی و از حفر آنان جلوگیری شد.
وی با بیان اینکه امور منابع آب شهرستان های گرگان و آق قلا عمل به قانون احیا و تعادل بخشی منابع آب‌های زیرزمینی و مبارزه با آبخوان خواری را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار داده و در جهت اجرای آن می‌کوشد، تصریح کرد: برداشت غیرمجاز آب زیان‎های بسیاری مانند خشک شدن چاه‌ها، فرونشست زمین و از دست رفتن ظرفیت آبخوان‌ها را به دنبال داشته و به همین منظور برخورد با متخلفان و انسداد چاه‎های غیرمجاز در اولویت اقدامات این اداره است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.