حفر چاه‌ها و سد جدید برای تامین آب مرکز گلستان/8 حلقه چاه جدید برای گرگان در حال حفر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=468423کپی به کلیپ‌بورد

حفر چاه‌ها و سد جدید برای تامین آب مرکز گلستان/8 حلقه چاه جدید برای گرگان در حال حفر است

 با هدف غلبه بر تنش‌های آبی تابستان، حفر چاه‌ها و احداث سد میرداماد برای تامین آب شهر کرگان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس داوود گیلک، معاون طرح و توسعه آب منطقه‌ای گلستان گفت: در طرح آبرسانی کوتاه مدت به شهرستان گرگان تاکنون ۶۷حلقه چاه حفاری و به شبکه  شرب متصل شده است.
مهندس گیلک با بیان اینکه تامین آب شرب گرگان در کوتاه مدت از منابع آب زیرزمینی تامین می شود، ادامه داد: حفر ۸حلقه چاه دیگر با دبی حدود ۲۰۰ لیتر بر ثانیه، آغاز شده است که امیدوار هستیم با تلاش شبانه روزی این اقدامات را به تابستان برسانیم. 
وی افزود: در دراز مدت نیز بر اساس طرح جامع آب شرب استان که مصوب دفتر فنی آب و فاضلاب کشور است، آب شرب گرگان از منابع آب زیرزمینی ، سطحی و شیرین سازی آب دریا تامین می شود.
 در درازمدت23 میلیون متر مکعب از 46 میلیون متر مکعب نیاز درازمدت گرگان باید از آب دریا تامین شود که مطالعات شیرین سازی انجام شده و بقیه اقدامات آن توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در دست اقدام است و اعتبار مورد نیاز آن 2 هزار میلیارد تومان است. 
گیلک افزود: سد میرداماد نیز در چند سال آینده احداث شده و به کمک تامین آب آشامیدنی مرکز استان خواهد آمد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.