استاندار گلستان در پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: توجه به حل مسائل و مشکلات با هدف رونق اقتصاد و بازار و شتاب بخشیدن به فعالیت بنگاه های اقتصادی در سطح استان ضروری است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، دکتر حسن صادقلو در این جلسه که مدیران بخش های صنایع، کشاورزی، خدمات و مدیران عامل بانک های گلستان حضور داشتند، با تاکید بر عزم جدی دولت بر حل مسائل و موانع پیش روی کارآفرینان، تصریح کرد: همه مسئولان باید به عنوان خادمین و خدمتگزاران دلسوز این نظام و انقلاب در راستای رشد و توسعه و پیشرفت کشور در دست یافتن به سند 1404 بویژه در کمک به بنگاه های اقتصادی گام های بلندی بردارند.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت حل مسائل و کاهش موانع تولید به منظور رونق و شتاب بخشی کار بنگاه های اقتصادی است، خاطر نشان کرد: البته کندی کار یا بسته بودن بنگاه ها وابسته به شرایط (بازار) است اما همه باید توجه داشته باشند که نقطه امید بسیاری از زیر مجموعه ها و تولیدکنندگان به کارگروه هایی همچون کارگروه رفع موانع تولید است.
وی به بودجه انقباضی سال آینده دولت اشاره کرد و خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی گلستان گفت: برخی مدیران گلستان در اجرای مصوبات کارگروه بعضا تعلل و دلیل آن را معطوف بودن صِرف به قوانین بالادستی عنوان می کنند حال آنکه مقامات کشوری به مسائل و مشکلات واقف و انتظار حل مشکل در محل را دارند.
استاندار گلستان یادآور شد: ادبیات مدیران در ارتباط کاری با یکدیگر باید تحمل و تعامل باشد، توجه به مسائل بنگاه های اقتصادی باید به گونه ای باشد که در آینده طرح مشکلات آنها در چنین جلساتی جایگاه نداشته باشد.
دکتر صادقلو تصریح کرد: حتی یک روز تعطیلی واحد یا هر بنگاه اقتصادی پذیرفته نیست و بروز مشکل برای بازار و جامعه کارگری به دنبال دارد پس برای حل مشکلات تولیدکنندگان همه باید یکصدا باشیم.
لازم به ذکر است در پنجمین جلسه کارگروه تسهیل امور بنگاههای اقتصادی گلستان که به منظور بررسی مشکلات هشت بنگاه اقتصادی استان تشکیل شده بود به علت طولانی شدن سخنان برخی تولید کنندگان، تنها موضوع شش شرکت بررسی شد.
گفتنی است در این جلسه مدیران بنگاه های اقتصادی گلستان به بیان مشکلات خود از قبیل چالش های تسهیلات و معوقات بانکی، سرمایه در گردش، مشکلات مالیاتی، برق و گاز و مسائل بیمه ای پرداخته که استاندار گلستان دستورات لازم را در این رابطه صادر کرد.