خدمت بی منت و توام با تکریم به جامعه ایثارگری توفيق الهی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604152کپی به کلیپ‌بورد

مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران استان گلستان گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمايه ارزشمند جامعه هستند و خدمت بی منت و توام با تکریم به این قشر معزز توفيق الهی برای همه مسئولان است.
به گزارش ایثار واحد گلستان اسرافیل وزیری در دیدار چهره به چهره با جامعه ایثارگری استان گفت: شهدا جان خود را درراه حفظ امنیت و سلامت جامعه اسلامی و اعتلای اسلام و نظام اسلامی فدا کردند تا امروز امنیت در جامعه ما برقرار باشد.
وی با بیان این‌که عزت و اقتدار ایران اسلامی مدیون خون پاک شهدا و ایثارگران است، تصریح کرد: قدردانی و سپاس از خانواده‌های شاهد و ایثارگر را یک وظیفه ذاتی و یک رسالت بسیار مهم می‌دانیم و لذا با تمام وجود قدردان صبر و ایثار این قشر معزز هستیم.
وزیری خاطرنشان کرد: جوانان مؤمن و متعهد با الگو گرفتن از یادگاران دوران دفاع مقدس در جهت اعتلای ایران اسلامی باهمت و تلاش مضاعف خود توانسته‌اند در تمامی زمینه‌ها کشور را در جایگاه ممتازی در منطقه و جهان قرار دهند.
مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران گلستان گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمايه ارزشمند جامعه هستند و خدمت بی منت و توام با تکریم به این قشر معزز توفيق الهی برای همه مسئولان است.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.