در مسیر حل مشکلات دانشگاه گلستان با شما همراهیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=240049کپی به کلیپ‌بورد

در مسیر حل مشکلات دانشگاه گلستان با شما همراهیم

استاندار گلستان در دیدار با شورای صنفی اساتید دانشگاه گلستان اظهار کرد: در مسیر حل مشکلات دانشگاه گلستان با شما همراهیم و مشکلات اساسی این دانشگاه را به عنوان دغدغه خود می دانیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ، دکتر “حسن صادقلو” در این دیدار گفت: بعضی از مشکلات دانشگاه گلستان از طریق مراجع استانی قابل حل است که ما بصورت جدی آن را پیگیری می کنیم و از در عین حال بعضی از مشکلات شما از ناحیه مسائل ملی است که نامه نگاری ها و پیگیری های لازم جهت رفع آن را نیز انجام خواهیم داد.

در این دیدار اساتید و اعضای شورای صنفی دانشگاه گلستان به بیان دغدغه خود در این دانشگاه پرداختند که عمده این مسائل به موضوع کمبود فضا مربوط می شد و در عین حال گزارشی از آخرین روند ساخت ساختمان های این دانشگاه در شهر سرخنکلاته ارائه دادند.

 

در مسیر حل مشکلات دانشگاه گلستان با شما همراهیم

 

در مسیر حل مشکلات دانشگاه گلستان با شما همراهیم

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.