دغدغه 95 درصد از مردم مواد مخدر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=300958کپی به کلیپ‌بورد

 دغدغه 95 درصد از مردم مواد مخدر است

فرماندار کلاله در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان با اشاره به تبعات و گسترش مواد مخدر گفت : امروز مواد مخدر دغدغه 95 درصد از مردم کشور شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله نصرت برزگر گفت : مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان تاکید بسیاری بر مبارزه جدی با مواد مخدر و حضور همه جانبه در این عرصه نمودند و از این رو تمامی ارگان های مربوطه باید تمام تلاش خود را در کاهش آمار مصرف مواد مخدر داشته باشند تا طبق سند برنامه ششم توسعه شاهد کاهش 25 درصدی استفاده از آن باشیم .

وی در ادامه از کلیه ارگانها و نهادها و ادارات و ائمه جمعه که به نحوی با مردم در ارتباط هستند خواست تا در راستای کاهش هرچه بیشتر آمار مصرف مواد مخدر طبق برنامه چشم انداز توسعه کشور اقدام کنند .

ایشان در ادامه افزود : مولفه مواد مخدر بعنوان اولویت اول سند جامع امنیتی استان قرار گرفته که در این راستا باید ضمن اطلاع رسانی و آگاهی سازی عمومی و رویکرد اجتماعی در مبارزه با این بلیه ایجاد شود .

در ادامه این جلسه اعضای ستاد گزارش کاملی از اهم اقدامات صورت گرفته در راستای مبارزه با مواد مخدر ارائه کردند .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.