دوخت چادر و مقنعه براي عروسك هاي ملي سارا توسط اعضاي كانون پرورش فكري راميان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302125کپی به کلیپ‌بورد

دوخت چادر و مقنعه براي عروسك هاي ملي سارا توسط اعضاي كانون پرورش فكري راميان

 به گزارش روابط عمومي اداره كل كانون پرورش فكري کودکان و نوجوانان استان گلستان و با هدف ترويج فرهنگ حجاب و عفاف و پاسداشت ارزش هاي ديني و اسلامي، تعداد 18 نفر از اعضاي دختر نوجوان مركز فرهنگي هنري راميان در همايش متمركز مدافعان حريم خانواده كه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين شهرستان برگزار شد شركت نموده و با برپايي كارگاه عملي به دوخت چادر و مقنعه براي عروسك هاي ملي سارا پرداختند.

گفتني است كه همايش مدافعان حريم خانواده به مناسبت هفته عفاف و حجاب به صورت متمركز در تمامي شهرستاها برگزار شد و اعضاي كانون پرورش فكري راميان در حاشيه ي اين گردهمايي اين كارگاه را برپا كردند كه مورد استقبال شركت كنندگان و مسئولين قرار گرفت.

 

دوخت چادر و مقنعه براي عروسك هاي ملي سارا توسط اعضاي كانون پرورش فكري راميان

 

دوخت چادر و مقنعه براي عروسك هاي ملي سارا توسط اعضاي كانون پرورش فكري راميان

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.