دیدار فرماندار کلاله با مدیران کل استانی به منظور بررسی بودجه 94 شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=260985کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار کلاله با مدیران کل استانی به منظور بررسی بودجه 94 شهرستان

ظهر روز گذشته فرماندار کلاله بمنظور بررسی و تخصیص بودجه پروژه های سال 94 با ریاحی مدیرکل غله ،حسام مدیرکل دفتر فنی استانداری ،دکتر رجبی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و کارشناسان دفتر مدیریت برنامه و بودجه دیدار کرد .

فرماندار کلاله در این جلسه با اشاره به میزان محرومیت شهرستان گفت : شهرستان کلاله با وجود 115 روستا و 2 شهر و 2 بخش و 4 دهستان به لحاظ محرومیت و میزان توسعه یافتگی شهرستان محرومی در استان است و برای گذر از این محرومیت و رسیدن به توسعه نیاز به منابع مالی مناسب برای رفع این محرومیت ها است .

وی با اشاره به میزان اعتبار تخصیص یافته به شهرستان، توزیع منابع را ناعادلانه توصیف کرد و خواستار بازنگری مجدد در این زمینه شد .

در این جلسه مدیران کل استانی به پروژه های عمرانی ناتمام در شهرستان اشاره کردند و خواستار اتمام پروژه های ناتمام در شهرستان شدند .

دیدار فرماندار کلاله با مدیران کل استانی به منظور بررسی بودجه 94 شهرستان

 

دیدار فرماندار کلاله با مدیران کل استانی به منظور بررسی بودجه 94 شهرستان

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.