دیدار مدیر کل بهزیستی استان گلستان با فرماندار شهرستان آزادشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=248700کپی به کلیپ‌بورد

دیدار مدیر کل بهزیستی استان گلستان با فرماندار شهرستان آزادشهر

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر، مدیر کل بهزیستی استان باتفاق معاونین خود با شفائی نوده فرماندار آزدشهر و دکتر صابری نماینده مردم منطقه در دفتر فرماندار جهت عرض تبریک سال نو, همچنین مسائل و مشکلات بهزیستی در شهرستان دیدار نمودند.

مدیر کل بهزیستی در این دیدار گفت: امسال تمام کسانی که پشت نوبت جهت دریافت مستمری ماهیانه بوده اند جذب بهزیستی خواهند شد و از امکانات این نهاد بهره مند می شوند.

شفائی نوده فرماندار آزادشهر ضمن خوش آمد گویی و عرض تبریک سال نو آرزو توفیقات روز افزون را برای ایشان و همکاران ایشان خواستار شد.

دیدار مدیر کل بهزیستی استان گلستان با فرماندار شهرستان آزادشهر

 

دیدار مدیر کل بهزیستی استان گلستان با فرماندار شهرستان آزادشهر

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.