رئیس هیئت ناشنوایان استان گلستان انتخاب شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604924کپی به کلیپ‌بورد

 امیدرضا رستاقی به مدت 4 سال به عنوان رئیس هیئت ناشنوایان استان گلستان انتخاب گردید .

 به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان ، صبح امروز مجمع انتخابات هیئت ناشنوایان گلستان برگزار و با رآی اعضای مجمع امیدرضا رستاقی با اکثریت آراء و 18 رأی مأخوذه به مدت 4 سال به عنوان رئیس هیئت گلستان انتخاب گردید .
طبق آئین نامه ابلاغی از سوی وزارت ورزش و جوانان و براساس تغییرات در روند برگزاری مجامع انتخابات فدراسیون ها و هیئت های ورزشی استانی ، مجمع انتخابات هیئت ناشنوایان اولین مجمعی بود که براساس این تغییرات در استان گلستان برگزار شد .
با توجه به آئین نامه جدید ،هر کاندیدا همزمان با ثبت نام ، می بایست اعضای هیئت رئیسه خود که شامل نایب رئیس – خزانه دار – کارشناس خبره و 2 نفر عضو هیئت رئیسه می باشد و همگی باید طبق اساسنامه سوابق اجرایی داشته باشند، به اعضای مجمع معرفی نماید که در نهایت فاطمه رحیمی به عنوان نایب رئیس ، سارا رستاقی خزانه دار ، علی اکبر کریم آبادی کارشناس خبره ، و ناصر گرزین و عیسی بابایی به عنوان دو عضو هیئت رئیسه از مجمع فوق رأی آوردند .
گفتنی است برگزاری مجمع فوق از سوی تیشه گران رئیس فدراسیون ناشنوایان ج.ا.ایران به مهندس برزمینی مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان تفویض اختیار گردیده بود .
 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.