زمان اخذ رای به مدت یک ساعت و تا ساعت ۲۱ تمدید شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=404913کپی به کلیپ‌بورد

ستاد انتخابات کشور زمان اخذ رای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به مدت یک ساعت دیگر و تا ساعت ۲۱ جمعه شب تمدید کرد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان گلستان به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور ، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور لحظاتی قبل با قرائت اطلاعیه شماره ۱۷ تمدید اخذ رای در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه را اعلام کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می رساند، با عنایت به گزارش های دریافتی از حوزه های انتخابیه انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مبنی بر استقبال رای دهندگان در ساعات پایانی اخذ رای ، وزیر محترم کشور با تمدید مدت زمان رای به مدت یک ساعت ( تا ساعت ۲۱/۰۰) موافقت نمودند

ستاد انتخابات کشور

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.