زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=422639کپی به کلیپ‌بورد

 

زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

همزمان با هفته پدافند غیر عامل ، در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین و جمعی از مدیران شهرستان، زنگ پدافند غیر عامل در هنرستان شهید مطهری روستای کوسه بخش مرکزی کلاله به صدا در آمد.

به گزارش روابط عمومی;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این مراسم گفت:پدافند غیر عامل مجموعه اقدامات غیر مسلحانه ایست که باعث کاهش آسیب پذیری و ارتقا پایداری ملی و تسهیل در مدیریت بحران در مقابله با اقدامات دشمن است.

فرماندار کلاله بیان کرد:امروز فضای سایبری و فضای مجازی ما یکی از حوزه‌هایی است که دشمن ورود کرده و هدفش هم ذهن جوانان ما می باشد.

دکتر شیبک همچنین گفت: پدافند غیرعامل در همه سطوح جامعه  تأثیرگذار است و فرهنگ سازی، برگزاری رزمایش و مانور ها در این زمینه از سوی دستگاه ها برای حفظ و افزایش آمادگی ضروری است.

وی به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود:دشمن تمام تلاش خود را میکند تا مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد لذا ما باید با حضور پر شور و انتخاب  فرد اصلح، بار دیگر سیلی محکمی به آنان بزنیم.

زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

زنگ پدافند غیرعامل در شهر کلاله نواخته شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.