نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

ساختمان در حال احداث دانشگاه پیام نور کلاله 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=261182کپی به کلیپ‌بورد

ساختمان در حال احداث دانشگاه پیام نور کلاله 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فرماندار کلاله از پیشرفت 80 درصدی ساختمان در حال ساخت دانشگاه پیام نور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله برزگر گفت:پس از توقف چند ساله پروژه ساخت دانشگاه پیام نور کلاله، ادامه ساخت این پروژه از سال 93 آغاز شد و تا کنون پیشرفت80 درصدی داشته است.

وی به پیشینه عملیات اجرایی ساخت این مرکز آموزشی پرداخت و افزود: کلنگ این مرکز آموزشی در سال 87 خورد و عملیات اجرایی آن بعد از توقف و تغییر پیمانکار، از سال 93 با اعتبار 1 میلیارد و 200 میلیون تومان آغاز شد.

فرماندار کلاله تاکید کرد: ادامه عملیات اجرایی ساخت دانشگاه پیام نور کلاله مستلزم مساعدت مسئولین استانی و ملی است.

برزگر در ادامه این نوید را داد که با تخصیص اعتبارات لازم، ساخت و تکمیل ساختمان دانشگاه پیام نور کلاله تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

وی یادآور شد: در سال تحصیلی جدید علاوه بر رشته های آزمونی این دانشگاه در 6 رشته (علوم تربیتی، مترجمی زبان، اقتصاد نظری، اقتصاد کشاورزی، ادبیات و تاریخ) هم بدون کنکور و از روی سوابق تحصیلی، دانشجو پذیرفته می شود.

مرکز آموزشی این دانشگاه از زمان تاسیس خود در مکان های استیجاری قرار داشت .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار