سلامت جسمی کارکنان مهمترین عامل در بهره وری منابع انسانی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=280962کپی به کلیپ‌بورد

سلامت جسمی کارکنان مهمترین عامل در بهره وری منابع انسانی است

 دکتر حسین پور با بیان این که سلامت جسمی کارکنان مهمترین عامل در بهره وری منابع انسانی است به معاینات دوره ای کارکنان تاکید کرد و گفت: یکی از برنامه های ثابت مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان انجام معاینات دوره ای کارکنان است که سالیانه در تمام سطوح انجام می شود .

وی افزود: بر اساس آموزه های دینی ، علمی و فرهنگی « سلامت وامنیت » دونعمت بزرگ هستند که معمولا از اهمیت آن غافل هستیم .

دکتر حسین پور با توجه به اهمیت بهره وری در شرایط اقتصاد مقاومتی گفت : اولین ومهمترین عامل در بهره وری منابع انسانی سلامت جسمی کارکنان است ، زیرا اگر سلامتی افراد به خطر افتد آسیبی برای سایر جنبه ها و امور خواهد بود .

دکترحسین پور با اشاره به وظایف حوزه بهداشت حرفه ای ، سلامت اقشار مولد وکارگران رانیز مهم برشمرد واقتصاد جامعه رامنوط به سلامتی کارگران شریف دانست .

وی پیشگیری را لازمه جامعه ای سالم وآن رامقدم بر درمان دانست .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.