سيلاب اخير 33 ميليارد ريال خسارت به راه هاي گلستان وارد كرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=226130کپی به کلیپ‌بورد

thumb]https://golestanp.ir/uploads/posts/2014-08/1408344098_-23-.jpg[/thumb]

مديركل راه و شهرسازي گلستان اعلام كرد: سيلابي كه پنجشنبه گذشته 23 مردادماه در شرق استان بوقوع پيوست، 33 ميليارد ريال به راه هاي اصلي و روستايي استان خسارت وارد كرد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس “علي بخش رستمي” در گفت و گويي خبري گفت: 5/225 كيلومتر راه و 129 دستگاه پل و ابنيه فني در راه هاي اصلي و روستايي استان بويژه شهرستان مرزي مراوه تپه در اثر اين سيلاب آسيب ديدند.

به گفته وي، میزان خسارات وارده به بخش های مختلف راه هاي شهرستان مرزي مراوه تپه در 2 روز گذشته از سوی کارشناسان اداره كل مورد بررسی قرار گرفت.

رستمي گفت: بارندگی شدید پنجشنبه شب گذشته و جاری شدن سیلاب ناشی از آن، منجر به قطع كمتر از 24 ساعته جاده اصلی کلاله به مراوه تپه شد كه با تلاش بموقع راهداران و عوامل اجرايي راه و شهرسازي در ساعت 7 عصر روز جمعه بازگشايي شد.

مديركل راه و شهرسازي گلستان همچنین اظهار داشت: تامین و جبران خسارات وارده و بازسازی نهايي خرابی های ناشی از سیلاب، از طریق مدیریت بحران استانداری و دستگاه های اجرایی شهرستان و استان گلستان در دست پیگیری است.

شهرستان مرزی مراوه تپه با 56 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه شرق استان گلستان قرار دارد. 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.