شرایط گازرسانی به 7 روستای مجموعه آق بند شهرستان گنبد ارزیابی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=490870کپی به کلیپ‌بورد

با هدف بررسی، ارزیابی و مسیر یابی عملیات گازرسانی به 7 روستای باقی مانده مجموعه آق بند شهرستان گنبد، مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان و بهمراه رئیس امور مهندسی و اجرای طرحها و رئیس برنامه ریزی با حضور دراین منطقه مذکور بصورت فنی مسیر اجرای عملیات گازرسانی را مورد ارزیابی قرار دادند.
 به گزارش روابط عمومی، در این بازدید مهندس طالبی و همراهان، شرایط منطقه مورد نظر را از نزدیک ارزیابی کرده و و با توجه به وجود مسیرهای سخت و بعضاً صعب العبور رهنمودهای لازم را جهت انجام اقدامات مورد نظر  ارائه نمودند.    
درهمین راستا مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان گفت: با فراهم شدن مقدمات انجام کار و انتخاب پیمانکار، در صورت رفع موانع اجرایی عملیات گازرسانی به 7 روستای مجموعه آق بند با تعداد 1100 خانوار و پوشش جمعیتی 3800 نفر شروع می شود که در این ارتباط تمامی روستاهای شهرستان گنبد که شرایط گازرسانی را دارند در برنامه گازرسانی این شرکت قرار می گیرند.
وی افزود: این شرکت در ایام ا…. دهه مبارک فجر نیز تعداد 6  روستای شهرستان را  مورد بهره بردری قرار خواهد داد.       
 مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان اظهار داشت: از مجموع 163 روستای گنبد تاکنون تعداد 143 مورد گازرسانی شده، 12 روستا در حال اجرا و 7 روستای مجموعه آق بند نیز در مرحله طراحی قرر دارند،ضمن اینکه یک روستای شهرستان نیز به خاطر قرارگرفتن درحریم سد، درحال حاضر شرایط گازرسانی را ندارد.

 

  

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.