طرح هادی با شتاب بیشتری پیگیری شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=238264کپی به کلیپ‌بورد

طرح هادی با شتاب بیشتری پیگیری شود

مدیر کل دفترفنی استانداری با حضور در روستای محمد آباد شهرستان علی آباد کتول روند اجرای طرح هادی را مناسب دانست و خواستار شتاب بیشتر شد.

این بازدید در روز گذشته با حضور مدیران استانی و شهرستانی انجام شد.

 مدیر کل دفترفنی استانداری ، مدیر کل بنیاد مسکن استان گلستان، رئیس بنیاد مسکن  شهرستان علی آباد کتول به همراه معاونین در این بازدید حضور داشتند.

طرح هادی با شتاب بیشتری پیگیری شود

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.