عملیات زیرسازی خیابان تختی سیمین شهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=312745کپی به کلیپ‌بورد

عملیات زیرسازی خیابان تختی سیمین شهر

 دوجی شهردار سیمین شهر از اجرای عملیات زیرسازی خیابان تختی که ارتباط بین بلوار امام خمینی(ره) و بلوار بسیج را برقرار می نماید خبر داد.

لازم به ذکر است که در صورت آسفالت شدن این خیابان تأثیر بسیار مطلوبی در حل مشکل تردد خیابان انقلاب و روان سازی ترافیک خواهد داشت.

عملیات زیرسازی خیابان تختی سیمین شهر

 

عملیات زیرسازی خیابان تختی سیمین شهر

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.