نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فرصت مناسبی برای توسعه کشور و سرمایه گذاری فراهم شده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=261080کپی به کلیپ‌بورد

فرصت مناسبی برای توسعه کشور و سرمایه گذاری فراهم شده است

 معاون اول رییس جمهور اولویت اول کشور را توسعه گردشگری بیان کرد و گفت: با توجه به شرایط جدید کشور و جمع بندی مذاکرات هسته ای، فرصت مناسبی برای رشد اقتصادی و توسعه کشور و سرمایه گذاری فراهم شده است.

اسحاق جهانگیری صبح سه شنبه در بدو ورود به استان گلستان از طریق فرودگاه بین المللی گرگان اظهار داشت: استان گلستان با توجه به ظرفیت های بالا در حوزه گردشگری و ابنیه تاریخی فراوان شایستگی لازم برای توسعه در این بخش را دارد.

وی گلستان را دارای شایستگی های مختلف توسعه در بخش کشاورزی و گردشگری دانست و گفت: ظرفیت های بخش کشاورزی استان و توسعه صنایع وابسته به آن از دیگر اولویت های دولت در این استان است.

جهانگیری همچنین گفت: حامل پیام رییس جمهوری به مردم خوب استان گلستان است و در این سفر مسائل و مشکلات استان در حوزه های مختلف بویژه در بخش گردشگری و صنعتی و کشاورزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سفر معاون اول دولت تدبیر و امید به گلستان یک روزه است و شماری از مقامات و مسوولان دولتی از جمله رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیر جهادکشاورزی وی را همراهی می کنند.

شرکت در مراسم بهره برداری متمرکز 15 طرح صنعتی و کشاورزی گلستان با اعتباری بالغ بر 800 میلیارد ریال و افتتاح قطار محلی در مسیر گرگان – اینچه برون از جمله برنامه های سفر معاون اول رییس جمهوری در این استان است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار