قرنطینه خانگی و رعایت بهداشت فردی و عمومی راه رهایی از ویروس منحوس کرونا می باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=513742کپی به کلیپ‌بورد

قرنطینه خانگی و رعایت بهداشت فردی و عمومی راه رهایی از ویروس منحوس کرونا می باشد

 سید رسول حسینی فرماندار در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما گفت: قرنطینه خانگی به منظور قطع زنجیره انتقال و همچنین بهداشت فردی و عمومی بر اساس الزاماتی که متخصصین حوزه بهداشت و درمان تاکید دارند تنها راه رهایی از ویروس منحوس کرونا از سطح جامعه و همچنین شهرستان می باشد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر؛ حسینی فرماندار با بیان این خبر گفت: تصمیمات بسیار خوبی در حوزه های مختلف برای ریشه کنی این ویروس گرفته شده است که از جمله این تصمیمات می توان به کاهش تردد و ورود روستاییان به شهرها، ضدعفونی و محلول پاشی همه روستاهای سطح شهرستان به صورت روزانه، برخورد و جمع آوری دست فروشان و صنوف مزاحم در پیاده رو ها و … که همه این تصمیکات اگر با همراهی مردم در قرنطینه خانگی و عدم مراجعه غیرضروری به معابر عمومی و سطح شهرها همراه باشد می تواند مفید و موثر واقع شود.
حسینی فرماندار در ادامه از همه مردم شریف شهرستان خواست با توجه به خطرات اجتمالی و تکمیل ظرفیت بیمارستانی از حضور در معابد عمومی در غروب چهارشنبه آخر سال جدا پرهیز نمایند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.