ماهیانه 782 هزار نفر از خدمات درمانی تامین اجتماعی استان گلستان استفاده می کنند.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=310323کپی به کلیپ‌بورد

ماهیانه 782 هزار نفر از خدمات درمانی تامین اجتماعی استان گلستان استفاده می کنند.

 دکتراحمد نصرتی مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان با اعلام این خبر افزود : استان گلستان با دو بیمارستان و هفت درمانگاه عمومی وتخصصی دربخش درمان مستقیم و بیش از 1200 مرکز طرف قرارداد در بخش درمان غیرمستقیم خدمات شایسته ای را به 750 هزار بیمه شده استان ارائه می نماید.

 وی با اشاره به اینکه هرماهه پذیرای بیش از جمعیت بیمه شده استان هستیم گفت: ماهیانه 782 هزار نفر از خدمات درمانی تامین اجتماعی دراستان بهره می برند که از این تعداد 207 هزار نفر به مراکز ملکی ودرمان مستقیم مراجعه می کنند و تعداد 575 هزار نفر نیز به درمان غیر مستقیم و مراکز طرف قرار داد مراجعه می نمایند.

دکتر نصرتی همچنین فقط هزینه ماهیانه درمان غیر مستقیم را دراستان 150 میلیاردریال اعلام کرد .

وی افزود : طی چهارماهه ابتدای سال جاری بیش از 3 میلیون نفر از خدمات درمانی دردو بخش فوق الذکر استفاده کرده اند و طی همین مدت 3 هزار و 800 عمل جراحی در دوبیمارستان استان انجام شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان همچنین به پیگیری ایجاد درمانگاه سرپایی در شش شهر استان اشاره کرد وتوسعه بخشهای بستری دو بیمارستان را نیز با حمایت ستاد مرکزی سازمان در دستور کار دانست.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.