متولدین روز 10 اردیبهشت 1377و قبل از آن می توانند رأی بدهند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=292680کپی به کلیپ‌بورد

متولدین روز 10 اردیبهشت 1377و قبل از آن می توانند رأی بدهند

اطلاعیه شماره 114 ستاد انتخابات کشور صادر شد.

در اطلاعیه شماره 114 ستاد انتخابات کشور آمده است: متولدین روز 10 اردیبهشت ماه سال 1377و قبل از آن می توانند با حضور در شعب اخذ رأی، اولین حضور خود را در انتخابات به ثبت رسانده و رأی بدهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در اطلاعیه شماره 114 ستاد انتخابات کشور آمده است : به اطلاع کلیه جوانان برومند میهن اسلامی ایران می رساند ، براساس بند 2 ماده 27 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، سن انتخاب کنندگان 18 سال تمام می باشد. یعنی متولدین روز 10 اردیبهشت ماه سال 1377و قبل از آن می توانند با حضور در شعب اخذ رأی اولین حضور خود را در انتخابات به ثبت رسانده و رأی بدهند.

ستاد انتخابات کشور

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.