محور اینچه برون به کرند بزودی بازگشایی خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=438395کپی به کلیپ‌بورد

محور اینچه برون به کرند بزودی بازگشایی خواهد شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در خصوص خسارات بارندگی اخیر در این شهرستان اظهار داشت: بزودی علاوه بر برآورد خسارات سیل بازدید میدانی نیز از مناطق سیل‌زده انجام خواهد شد و محور گنبدکاووس به اینچه برون هم بزودی تعمیر می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه ، خسارات وارده به سه راهی اینچه برون به سمت کرند را جدی دانست و گفت: با کمک متولیان درزمان کوتاه این محور بازگشایی خواهد شد و خسارات احتمالی در حال بررسی است.

محور اینچه برون به کرند بزودی بازگشایی خواهد شد

محور اینچه برون به کرند بزودی بازگشایی خواهد شد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.