مدیر عامل گاز گلستان از آغاز مسابقات امدادگران شركت خبر داد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=303128کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش روابط عمومي، مهندس صفر علی جمال لیوانی در مصاحبه با پايگاه خبري شركت گاز استان گلستان از شروع مسابقات امدادگران خبر داد.

 وي افزود: برابر برنامه ريزي انجام شده اين مسابقات به مدت 3 روز در محل سالن ورزشی شهید گرزین گاز گلستان در حال برگزاری مي باشد که انشاء ا… نتایج آن با مشخص شدن تيمهاي برتر اطلاع رسانی خواهد شد

 مهندس جمال لیوانی تصريح كرد: در اين مسابقه تعداد 11 تيم از ادارات گازرساني شامل گالیکش، مینودشت، گنبد، آزادشهر، رامیان، علی آباد، آق قلا، کردکوی، گرگان ، بندر گز و بندرترکمن – گمیشان شركت كردند كه در 7 رشته آزمون کتبی، اطفاء حریق، طناب کشی، ابزار شناسی، دوی امدادی ، نصب کنتور و رگلاتور و دمنده با هم رقابت خواهند كرد.

 وی در ادامه افزود:خوشبختانه سطح رقابت و کیفیت برگزاري مسابقات تا کنون بسيار مطلوب بوده و تيمها در نهايت آمادگي در يك فضاي صميمي و در رشته هاي مذكور رقابت سالم و دوستانه اي را به نمايش گذاشته اند.

 مدیر عامل گاز گلستان در خاتمه هدف ازبرگزاري اين مسابقات را سنجش ميزان توان پرسنل امداد گاز جهت خدمات رساني هرچه بهتر خواند و از متوليان برگزاري اين مسابقه تقدير نمود .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.