مشاور امور ایثارگران و مشاور امور بانوان فرمانداری گرگان منصوب شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=248624کپی به کلیپ‌بورد

 طی احکام جداگانه ای از سوی فرماندار شهرستان گرگان، مشاور فرماندار در امور ایثارگران و مشاور فرماندار در امور بانوان فرمانداری گرگان منصوب شدند.

طی حکمی از سوی فرماندارشهرستان گرگان “سید قربان سیاه بالایی”به سمت مشاور فرماندار در امور ایثارگران منصوب شد.

 در قسمتی از این حکم آمده است :به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان مشاور اینجانب در امور ایثارگران منصوب می شوید.

 امید است با اتکال به خداوند متعال درسایه رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و سیاستهای متعالی دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی به ایثارگران هشت سال دفاع مقدس موفق و مؤید باشید.

مشاور امور ایثارگران و مشاور امور بانوان فرمانداری گرگان منصوب شدند

 همچنین در حکم دیگری از سوی فرماندار شهرستان گرگان “سمیه میرزا حسینیان” به سمت مشاور فرماندار در امور بانوان منصوب گردید .

در قسمتی از این حکم آمده است :به موجب این ابلاغ سرکارعالی به عنوان مشاور اینجانب در امور بانوان منصوب می شوید.

امید است در ظل عنایات حضرت حق برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وتحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سیاستهای دولت تدبیر و امید بتوانید با اندیشه های راهبردی در جهت ارتقای امور بانوان موفق و مؤید باشید.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.