نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=317918کپی به کلیپ‌بورد

نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

نشست آموزشی و توجیهی کد گذار واحدها و تقسیمات کشوری با حضور استاندار گلستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان در این نشست که با حضور بخشداران سراسر استان برگزار شد، دکتر صادقلو تقسیمات کشوری دقیق در عرصه استان و شهرستان را پر اهمیت دانست و اظهار کرد: عدم تقسیمات جدید و توجه به آن هزینه های بالایی برای کشور به بار می آورد.

وی افزود: تقسیمات دقیق همچون آمار، که در راستای برنامه ریزی اهمیت زیادی دارد، مهم و اساسی است.

استاندار گلستان خطاب به بخشداران تصریح کرد: تنها به فرم های ارائه شده بسنده نکنند و اگر نیاز است فرم های اطلاعاتی را به فرم های موجود بیافزایند.

دکتر صادقلو یادآور شد: این اقدام بنیان گذاری ماندگار است و بخشداران نباید به سادگی از آن عبور کنند.

لازم به ذکر است روز گذشته نشست آموزشی و توجیهی کدگذاری واحدها و تقسیمات کشوری با حضور مدیران کل سیاسی و انتخابات و تقسیمات کشوری هفت استان کشور و کارشناسان استان ها در محل سازمان همیاری های استانداری گلستان برگزار شده بود.

نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

 

نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

 

نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

 

نشست آموزشی کد گذاری واحدها و تقسیمات کشوری برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.