نهال کاری محور جاده ها باعث حفظ و احیای منابع طبیعی و همچنین زیبایی استان می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604222کپی به کلیپ‌بورد
نهال کاری محور جاده ها باعث حفظ و احیای منابع طبیعی و همچنین زیبایی استان می شود
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در بازدید و نشستی با مدیرکل حمل و نقل جاده ای و فرمانداران شهرستان های آق قلا-گرگان و گمیشان-بندرترکمن خبرازنهالکاری محورهای جاده ای داد.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان، لطفی با بیان این خبر افزود: “توسعه نهال‌کاری در حریم جاده‌ها و حاشیه شهرهای این استان در راستای جهش جنگل‌کاری و ایجاد کمربند سبز انجام می‌شود.”
وی ادامه داد: “در بازدیدی که با مدیرکل حمل ونقل جاده ای انجام گرفت تصمیم بر آن شد که حاشیه دو طرف جاده‌های آق قلا-گرگان و بندرترکمن-گمیشان نهال‌کاری ‌شود تا علاوه بر ایجاد فضایی دلپذیر برای گردشگران و مسافران، شرایطی مناسب برای استان نیزایجاد شود.”
ایشان در نشست با فرمانداران این شهرستان ها بر لزوم توسعه درختکاری تاکید نموده و اذعان داشت: “کاشت نهال و حفظ فضای سبز یک وظیفه ملی است که بایستی بقا و توسعه آن همیشه به عنوان یک اصل در دستور کار قرار گیرد.”
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز گفت: “کاشت نهال و توسعه فضای سبز علاوه بر مزیت‌های منابع طبیعی و جلوگیری از فرسایش خاک، به زیبا سازی جاده هم کمک می‌کند.”

 نهال کاری محور جاده ها باعث حفظ و احیای منابع طبیعی و همچنین زیبایی استان می شود

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.