هفت باب مسکن مددجویی بهزیستی در کلاله افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=418431کپی به کلیپ‌بورد

هفت باب مسکن مددجویی بهزیستی در کلاله افتتاح شد

بمناسبت هفته گرامیداشت افراد دارای معلولیت؛با حضور فرماندار کلاله،معاون توانبخشی بهزیستی گلستان و جمعی از مدیران شهرستان، هفت باب مسکن مددجویان بهزیستی افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این مراسم گفت: خدمات بهزیستی به جامعه هدف بسیار ارزشمند می باشد و کارکنان اداره و مراکز توانبخشی با سعه صدر و صبر فراوان به جامعه هدف مشغول خدمات رسانی هستند و این امر اجر دنیوی و اخروی را بدنبال خواهد داشت.

محمد رضا فشایی معاون پشتیبانی و توانبخشی بهزیستی استان با تاکید بر اهمیت مسکن،اشتغال و توانمند سازی معلولین عنوان کرد:یکی از دغدغه های بهزیستی تامین مسکن و فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار برای جامعه هدف به ویژه “معلولین  و زنان سرپرست خانوار” می باشد.

هفت باب مسکن مددجویی بهزیستی در کلاله افتتاح شد

هفت باب مسکن مددجویی بهزیستی در کلاله افتتاح شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.