همایش خانواده با موضوع “کودک، نوجوان و فضای مجازی” برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=613084کپی به کلیپ‌بورد

همایش خانواده با موضوع "کودک، نوجوان و فضای مجازی" برگزار شد

هم زمان با هفته ملی کودک همایش خانواده با موضوع کودک، نوجوان و فضای مجازی در مرکز شماره 2 گنبد کاووس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، هم زمان با هفته ملی کودک همایش خانواده با موضوع کودک، نوجوان و فضای مجازی در مرکز شماره 2 گنبد کاووس برگزار شد.

در این همایش که با حضور 90 نفر از خانواده ها برگزار شد قربانی جامعه شناس به نقش خانواده در تربیت فرزندان و هدایت آن ها در عصر امروز با توجه به عصر تکنولوژی اشاره داشته و خانواده را به عنوان نهاد اصلی و تاثیر گذار در آینده فرزندان و جامعه قلمداد کرد.

این همایش با توجه به جذابیت موضوع و گفتگوهای دوجانبه قریب به 120 دقیقه به طول انجامید .

 

همایش خانواده با موضوع "کودک، نوجوان و فضای مجازی" برگزار شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.