حمزه کرایلو مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان در راستای پیگیری احداث ساختمان مرکز و ارائه آموزش های مهارتی به گروه های هدف با سقلی فرماندار شهرستان گمیشان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، حمزه کرایلو گفت: اگر می خواهیم اثرات آموزش های مهارتی را در جامعه ببینیم باید تمامی دستگاه های متولی اشتغال با یکدیگر هم افزایی داشته باشند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان در بخشی دیگر گفت: ساختار برنامه ها و سیاست های شهرستانی توسط فرمانداری برنامه ریزی می شود تا تمامی دستگاه ها وظایف اصلی خودشان را به خوبی اجرا کنند تا هم افزایی اتفاق بیفتد.
وی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آمادگی دارد در دورترین روستاهای شهرستان آموزش های مهارتی را اجرا کند تا همه مردم از چتر حمایتی آموزش های فنی و حرفه ای برخوردار شوند.
کرایلو تصریح کرد: بستر اشتغال در روستاها آماده و فراهم است و ما باید مشکل اشتغال را در سطح روستاها حل کنیم.
وی همچنین اظهار کرد: در خصوص احداث ساختمان مرکز گمیشان، فرمانداری در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه ای داشته باشد.
امید سقلی فرماندار گمیشان گفت: دستگاه های اجرایی باید به میان مردم بیایند تا مردم را از خدمات و قوانین مطلع کنند.
وی بیان کرد: از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انتظار دارم تا به موضوع مهارت آموزی و توانمندسازی افراد در شهرستان گمیشان نگاه ویژه ای داشته باشند.
شایان ذکر است در این دیدار حاج آخوند شافعی نائب امام جمعه گمیشان و گلی پور رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای گمیشان حضور داشتند.