وزیر کشور حکم فرماندار شهرستان آق قلا را امضا کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=470527کپی به کلیپ‌بورد

 

وزیر کشور حکم فرماندار شهرستان آق قلا را امضا کرد

 وزیر کشور با قبول پیشنهاد استاندار گلستان، “سلیمان هاشمی”را بعنوان فرماندار شهرستان آق قلا منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آق قلا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، “احمد وحیدی” وزیر کشور در تاریخ 21/2/1401 با قبول پیشنهاد “دکتر علی محمد زنگانه” استاندار گلستان، “سلیمان هاشمی” را بعنوان فرماندار شهرستان آق قلا منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب فرماندار شهرستان آق قلا آمده است:امید است با اتکال به خداوند متعال، رعایت تقوای الهی و موازین شرعی،در چارچوب قوانین،مقررات و تدابیرابلاغی،ضمن تعاملات لازم با مسئولان سایر سازمان‌ها و نهادها،با اندیشه و مدیریت انقلابی-جهادی،در اجرای سیاست‌های دولت مردمی،در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری”حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای”موفق و سربلند باشید.

لازم به ذکر است “سلیمان هاشمی”پیش از این در تاریخ 11/11/1400بعنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آق قلا منصوب شده بود.وی با مدرک تحصیلی کارشناس ارشد حقوق بین الملل،بخشدار داشلی برون گنبد کاووس را در کارنامه مدیریتی وزارت کشور داراست.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.