پذيرش اولين بیمار بخش دياليز بيمارستان خاتم الانبياء (ص)گنبد كاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=307107کپی به کلیپ‌بورد

پذيرش اولين بیمار بخش دياليز بيمارستان خاتم الانبياء (ص)گنبد كاووس

 همزمان با هفته دولت اولين بيمار بخش دياليز بيمارستان خاتم الانبيا0(ص)گنبد كاووس پذيرش شد .

بخش دياليز بيمارستان مذكور با تعداد ده تخت ويزه دياليز كه با اعتباري بالغ بر 25 ميليارد ريال راه اندازي شد روزانه مي تواند پذيراي 25 بيمار دياليزي باشد .

به گفته دكتر صاحب جمعي رييس بيمارستان خاتم الانبياء(ص) گنبد كاووس استان گلستان داراي تعداد 850 بيمار دياليزي است كه بیش از یکصد بيمار در شهر گنبد كاووس زندگي مي كنند .

وي افزود تا قبل از راه اندازي اين بخش بيمه شدگان استان براي انجام دياليز مجبور به مراجعه به بخشهاي دولتي وخصوصي بودند كه اين موضوع هزينه زيادي را به سازمان تحميل مي كرد اما با راه اندازي اين بخش ضمن اینکه دياليز براي بيمه شدگان تامين اجتماعي بصورت رايگان انجام مي شود دیگر نیازی به مراجعه به سایر مراکز درمانی غیر تامین اجتماعی ندارند .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.