سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=434617کپی به کلیپ‌بورد

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان گفت: هدف از تبدیل نانوایی دارای سهمیه نان نوع یک به نوع دو، افزایش کیفیت نان و کاهش دور ریز آن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان که به ریاست
اسماعیل نادری سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان و با حضور اعضای این کارگروه تشکیل
شد.

نادری اظهار کرد: درخواست تغییر نانوایی دارای سهمیه آرد
نوع یک به نوع دو قابل بررسی است ولی برعکس این مسیر امکان پذیر نیست.

سرپرست فرمانداری مرکز استان در
پایان خاطر نشان کرد: با راه اندازی سامانه نانینو، نظارت بر نانوایی ها و تخلفات
به صورت لحظه ای انجام خواهد شد تا شهروندان شهرستان گرگان از نظر تهیه نان و
کیفیت آن مطمئن باشند.

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

پنجمین جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گرگان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار