با مشارکت شهرداری و حمایت های فرمانداری شهرستان گالیکش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گالیش احداث خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان گلستان و در راستاي سياست هاي كانون مبني بر خدمت رساني به تمامي كودكان گلستاني طي نشستي كه با حضور مديركل كانون و فرماندار، شهردار و مدير آموزش و پرورش در فرمانداري گاليكش برگزار شد راه هاي ارائه خدمات فرهنگي به كودكان و نوجوانان گاليكشي در قالب احداث مركز فرهنگي هنري مورد بررسي قرار گرفت.
در اين جلسه خسروي فرماندار گاليكش از كانون به عنوان نهادي تاثيرگذار در حوزه فرهنگ و هنر نام برده و بر حمايت همه جانبه از راه اندازي مركز فرهنگي هنري تاكيد كرد.
هم چنین شهردار اين شهرستان از ساخت كانون پرورش فكري در شهرستان گاليكش به عنوان يكي از دغدغه هاي هميشگي اش ياد كرده و بيان داشت: شهرداري با تمام وجود از توسعه فعاليت هاي فرهنگي حمايت خواهد نمود.
در ادامه این نشست، سيفي مديركل كانون پرورش فكري ضمن قدرداني از نگاه فرهنگي مسئولين شهرستان نسبت به حوزه كودك و نوجوان و به ويژه پشتيباني آن ها از كتاب خانه سيار روستايي، از تخصيص اعتبار استاني جهت احداث مركز فرهنگي هنري اين شهرستان خبر داده و اظهار اميدواري كرد تا در سايه هم دلي و هم زباني همه مديران و مشاركت مردمي شاهد احداث اين مركز در آينده اي نزديك باشيم.
گفتني است، با رايزني هاي صورت گرفته و پس از بازديد مديركل كانون از نقاط مختلف مقرر شد زميني در محل پارك بازي اين شهرستان در اختيار كانون پرورش فكري قرار گيرد.