کسب سه مقام کشوری توسط دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=309736کپی به کلیپ‌بورد

 دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان از اعلام نتایج قطعی دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه خبر داد.

دکتر برزعلی ضمن بیان این خبر افزود: لیست اسامی نفرات برگزیده دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی پس از بررسی های نهایی اعلام شده است و از نفرات برتر در مراسم اختتامیه تجلیل و قدردانی به عمل خواهد آمد.

وی افزود: در جشنواره امسال بیش از400 نفر از دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه در 7 رشته دانشجویی و 6 رشته در بخش اساتید و کارکنان در مرحله اول به رقابت پرداختند.

ایشان راهیافتگان مرحله کشوری را 13 نفر عنوان کردند و ادامه داد : تعداد نفرات برتر در هر 3 بخش 4 نفر می باشند که در بخش کتبی دانشجویی در رشته آشنایی با احادیث و ادعیه، مبین عیسایی رتبه سوم کشوری را کسب نمود، روح ا… کشتکار در بخش کتبی مدرسان و کارکنان در رشته آشنایی با سیره معصومین(ع) حائز رتبه اول کشوری شد و رتبه سوم کشوری در بخش هنری، رشته نماهنگ را مهدی نقابی از آن خود کرد.

همچنین در رشته حفظ کل قرآن کریم در بخش شفاهی، حامد روشنی به مرحله کشوری راهیافت که در تاریخ 6 الی 8 مهر 95 در استان قم با دیگر برگزیدگان به رقابت خواهد پرداخت.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.