کمیته بانوان در بنیاد بیماران خاص استان گلستان راه‎اندازی می‎شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=302849کپی به کلیپ‌بورد

کمیته بانوان در بنیاد بیماران خاص استان گلستان راه‎اندازی می‎شود

 مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان از راه‎اندازی کمیته بانوان در بنیاد بیماران خاص استان با هدف خدمت‎رسانی بیشتر به بانوان و خانواده خبر داد.

دکترکلثوم غفاری در نشست بامسئول بنیاد بیماریهای خاص استان اظهار کرد: کمیته بانوان که در بنیاد بیماران خاص افتتاح می‎شود به بانوانی که دچار بیماری‎های خاص هستند یا یکی از اعضای خانواده آنها جزو بیماران خاص قرار دارند به آموزش‎های مهارتی مجهز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه به زودی همایش بنیاد بیماری‎های خاص در استان گلستان برگزار می‎شود، تصریح کرد: به احتمال زیاد این همایش روز سه‎شنبه 12 مردادماه جاری با حضور بانوان تاثیرگذار استان گلستان برگزار می‎شود.

شایان ذکر است : مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان با حضور مسئول بنیاد بیماریهای خاص استان در خصوص راه‎اندازی کمیته بانوان در بنیاد بیماران خاص به بحث و گفتگو نشست .

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.