به گزارش روابط عمومی شهرداری گالیش : به مناسبت گرامی داشت مقام والای کارگر و ارج نهادن به زحمات این عزیزان زحمت کش علی الخصوص در شهرداری ها و در واحد های خدمات شهری و فضای سبز ،جشنی متمرکز در سالن اجتماعات شهرداری با حضور مسئولین ارشد شهرستان برگزار گردید.
در این جشن تعداد ۵ نفر از واحد های مختلف شهرداری ،۴ نفر از شرکت طلای سفید گنبد -۱ نفر از شرکت مصرفی فرهنگیان -۱ نفر از شرکت آق دشت – یک نفر از کارخانه آرد شریف گلستان – یک نفر از شرکت تعاونی بونکرداران گلستان-و تعدادی دیگر از شرکت های فعال شهرستان کارگرانی به عنوان کارگر نمونه معرفی کرده و از ایشان تجلیل و قدردانی شد .
خسروی فرماندار گالیکش در جمع کارگران خدوم و زحمتکش شهرستان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز کار و کارگر در جهت گرامیداشت مقام والای این عزیزان افزود “امام شیعیان کار میکرد و به کارگری افتخار میکرد ” دستان شما بوسیدنیست و زحماتتان ستودنیست .
نماینده دولت در شهرستان گالیکش با توجه به فرا رسیدن ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر ضمن دعوت به حضور حداکثری در انتخابات پیش رو،گفت حضور شما در عرصه های مختلف سیاسی و حمایت از دولت و مقام معظم رهبری همیشه مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بوده و است .