۱۰۲ تن آرد مازاد در بین خبازان منظم و دوگانه سوز کلاله توزیع شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=427883کپی به کلیپ‌بورد

۱۰۲ تن آرد مازاد در بین خبازان منظم و دوگانه سوز کلاله توزیع شد

فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون ، میزان ۱۰۲ تن و ۴۴۰ کیلوگرم آرد یارانه ای مازاد در بین خبازان با عملکرد منظم و دوگانه سوز شهری و روستایی کلاله توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;فرهاد شیبک فرماندار کلاله با بیان اینکه ۶۲ درصد خبازان شهرستان به سیستم دوگانه سوز مجهز هستند؛گفت:خبازانی که به سیستم دوگانه سوز مجهز بوده و یا اینکه مجهز شوند؛  با افزایش آرد مازاد به سهمیه آنان، مورد تشویق کارگروه آرد و نان شهرستان قرار میگیرند.

وی همچنین اظهار داشت:از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۱۲۸ فقره پرونده برای خبازان متخلف کلاله تشکیل شد که تعداد ۱۲ پرونده در دست بررسی و ۱۱۶ فقره پرونده مختومه و به پرداخت مبلغ ۲ میلیارد و ۱۳۷ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال جریمه محکوم شدند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.