مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به آماده باش هلالاحمر استان تا نیمه فروردین، از بکارگیری ۲۶۷ نجاتگر برای پوشش امدادی حوادث اسفند ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش روابطعمومی جمعیت هلالاحمر گلستان، قاسم غریبآبادی با اشاره به حوادث ماه گذشته گفت: در اسفند ماه ۲۶۷ نیروی عملیاتی در قالب ۱۱۰ تیم به ۱۲۲ ماموریت امدادی اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان اظهار کرد: این ماموریت ها شامل ۸۰ مورد جاده ای، ۱۴ مورد خدمات شهری، ۱۳ خدمات حضوری، ۱۰ مورد کوهستان و ۵ مورد برف و کولاک بوده است.
وی گفت حوادث پوشش داده شده در مجموع ۲۵۳ نفر مصدوم داشته که تعداد ۱۰۲ نفر از این مصدومین توسط جمعیت هلال احمر به مرکز درمانی انتقال داده شدند.
غریب آبادی در ادامه با اشاره به اجرای طرح ملی امدادونجات نوروزی ۱۴۰۳ خاطر نشان کرد: در این طرح که از ۲۴ اسفند ماه آغاز شده امدادگران ۴۱ حادثه را پوشش دادند و به ۶۲ مراجعه حضوری خدمات ارائه دادند.
وی تصریح کرد: در طرح امدادونجات نوروزی تا دوم فروردین ماه ۸۴ نیروی عملیاتی بکارگیری شد و از ۲۵ دستگاه آمبولانس و ۴ دستگاه خودروی نجات استفاده شد.
غریب آبادی با اشاره به اینکه طرح امدادونجات نوروزی تا ۱۷ فروردین ماه ادامه دارد گفت: از مسافرین تقاضا میشود برای حفظ جان خود و خانواده با احتیاط رانندگی کنند و برای رسیدن به مقصد از عجله پرهیز کنند.