روز گذشته با حضور مدیرعامل شرکت گاز استان، نماینده مردم منطقه در مجلس و فرماندار و سایر مسئولین، آخرین وضعیت گاز رسانی به روستاهای فاقد گاز بخش مرکزی و پیشکمر کلاله بررسی شد.
فرماندار کلاله گفت: در برنامه ریزی که صورت گرفته درصددیم در صورت تامین بودجه، روستاهای بخش مرکزی و دهستان آقسو تا پایان امسال از نعمت گاز برخوردار شوند.
وی افزود: طرح عملیات اجرایی روستاهای کاظم خوجه و صالح آباد نیز تهیه شده و مترصد تامین بودجه هستیم تا عملیات اجرایی آن همانند سایر روستاها آغاز شود.
برزگر اظهار کرد: در سال گذشته یکی از موانع ما در گازرسانی به روستاهای دهستان آقسو، عبور خط لوله از داخل جنگل به روستاها بود که با همراهی منابع طبیعی این مهم صورت گرفت .
در ادامه این جلسه جمال لیوانی مدیرعامل گاز استان گفت: شرکت گاز استان آمادگی لازم برای گاز رسانی به روستاهای فاقد گاز را دارد.