فرماندار شهرستان مراوه تپه و مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان گلستان در بازدید میدانی از پروژه احداث مرکز آموزش فنی و حرفه ای مراوه تپه، بر لزوم گسترش و توسعه هرچه زودتر و کیفی تر آموزش های مهارتی تأکید نمودند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، ابوالفضل تیرانداز مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان گلستان در این بازدید در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با اشاره به این موضوع که این سایت حدود 8 هزار و 400 متر مربع و پروژه در دست احداث بیش از 2 هزار و 800 متر مربع وسعت دارد، اعتبار در نظر گرفته شده برای احداث، 2 میلیارد و 750 میلیون تومان پیش بینی شده است که در سال 93 با 73% تخصیص حدود 800 میلیون تومان بابت این پروژه از معاونت برنامه ریزی استانداری تخصیص پذیرفته است.
تیرانداز با اشاره به راهبرد 4 از سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تحقق عدالت اجتماعی در حوزه آموزش را مطرح نموده و به طبع آن احداث و ایجاد مراکز آموزشی در شهرستان مراوه تپه را بر این اساس اعلام نمود.
تاجی فرماندار شهرستان مراوه تپه نیز در این بازدید با اشاره به فعالیت های مناسبی که در حوزه مشاغل بومی و خانگی در منطقه صورت پذیرفته است، گفت: آموزش های فنی و حرفه ای، راهکاری اساسی بر توسعه اقتصادی مناطق محروم می باشد.