آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی شهرستان بندرگز برگزارشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=616556کپی به کلیپ‌بورد
آیین معارفه بخشدار مرکزی شهرستان بندرگز طی مراسمی با حضور مدیر کل سیاسی انتخابات استانداری گلستان ، فرماندارو مدیران شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ “سید صادق شیرنگی” در این مراسم گفت : اولویت اول همه دولتمردان باید خدمت به مردم باشد لذا تلاش کنیم خدمت گذار خوبی برای مردم باشیم.

مدیر کل سیاسی در ادامه با تاکید برخدمت صادقانه  و بی منت به مردم با ذکر حدیثی از حضرت رسول (ص) گفت: بهترین و ارزشمند ترین افراد در جامعه کسانی هستند که به مردم خدمت می کنند.

وی افزود: تغییر و تحول مدیریتی در جامعه اداری امری طبیعی  است و به نوعی فرصتی برای خدمت بهتر و بیشتر به مردم محسوب می شود. که منجر به پویایی در سیستم و ایجاد امید و نشاط در جامعه می شود.

در این مراسم، غلامرضا ممشلو به عنوان بخشدار مرکزی شهرستان بندرگز معرفی شد و از زحمات سرکار خانم  رقیه داده دشتی تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار