استاندار گلستان اظهار کرد: ضرورت دارد هیأت اندیشه ورز نخبگان استان احصا مناسبی از چالش ها و اَبَرچالش ها صورت دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان دکتر علی محمد زنگانه امروز چهارشنبه ۷ تیر در نشست اعضای هیأت اندیشه ورز نخبگان استان تصریح کرد: اعتقاد به پیشرفت اتفاق نمی افتد مگر اینکه ارتباط بین بخش مدیریت، بخش اجرا، بخش تامین ، بخش قضایی و بخش علمی تعریف شود و این ارتباط مبتنی بر روند مناسبی شکل گیرد.
وی افزود : شرط ارتباط مدیریت با مراکز علمی یکی از شروط حداقلی در کشورهای پیشرفته است.
وی ادامه داد: تلاش ما کاهش فاصله مراکز علمی و مدیریت استان است و در این راستا ۳۱ هیأت اندیشه ورز در زیرمجموعه معاونت های استانداری تعریف کردیم.
استاندار گلستان گفت: ضرورت دارد هیأت اندیشه ورز نخبگان استان احصا مناسبی از چالش ها و اَبَرچالش ها صورت دهد و اَبَرچالش در واقع چالشی است که به سبب بزرگی و تأثیرگذاری چندین حوزه را به خود درگیر می کند، مثلاً خشک شدن خلیج گرگان یک اَبَرچالش است.
وی ادامه :خشک شدن خلیج گرگان یعنی ایجاد کانون ریزگرد ۴۰ تا ۶۰ هزار هکتاری ، یعنی اینکه جنگلی باقی نمی ماند، کشاورزی باقی نمی ماند، انسانی باقی نمی ماند و نمونه آن دریاچه آرال که موجب ایجاد کانون وسیعی از ریزگرد های نمکی شد.
دکتر زنگانه یادآور شد:عده ای بدون تفکر در مقابل اقدامات علاج بخشی مقاومت و ایستادگی می کنند.
وی با بیان اینکه برای رفع اَبَرچالش ها هل من ناصر میطلبم، خاطر نشان کرد: اگر تبیین درستی صورت گیرد علاج بخشی خلیج گرگان به مطالبه ملی تبدیل می شود.
استاندار گلستان گفت: گلستان یک استان عقب نگه داشته شده است و عدم توجه پس از انتزاع، عدم دلسوزی در ۳ دهه گذشته و پایه بودجه ای و اعتباری ضعیف وضعیت فعلی را در این استان و پدید آورده است.
دکتر زنگانه با بیان اینکه گلستان نیازمند چرخش های تحول آفرین گفت: یافتن مسیر های میانبر و کوتاه در مسیر توسعه نیازمند دوره های آموزشی مدیریتی است و بسته های توانمند سازی مدیران شامل دوره های پژوهشی، دوره های برنامه ریزی، دوره های مدیریتی است و البته توسعه زنجیره های راهبردی ارزش آفرین مردم پایه ضروری است
وی با تاکید براینکه زنجیره های ضعیف در میگو، ید، کشاورزی و … وجود دارد یادآور شد: چشم انداز های اسناد بخشی ۳۱ گانه تدوین شده استخراج راهبردهای هر بخش، استخراج پروژه های راهبردی هر بخش، نظام پیاده سازی برنامه ها و نظام ارزیابی برنامه ها صورت گرفته و یا در حال انجام است.
دکتر زنگانه با تاکید بر اینکه ارتباط هیأت اندیشه ورز با دبیرخانه تدوین اسناد بخشی استان ضروری است ، گفت: تعریف ما در بسته های اقتصادی بر محیط زیست، سلامت، اجتماع استوار است و البته اعتقاد ما بر اقتصاد سبز است و حفاظت مشارکتی با همکاری جوامع محلی را تقویت می کنیم.
استاندار گلستان خاطر نشان کرد: استان در ریل توسعه و پیشرفت قرار گرفته و انضباط در استان ایجاد شده است و ما به شفافیت اعتقاد داریم و نهضت اصلاح فرایندها و رویه ها آغاز شده تا پیشرفت صورت گیرد
لازم به ذکر است در این نشست اعضای هیأت اندیشه ورز نخبگان استان دغدغه های خود را با استاندار گلستان در میان گذاشتند.