سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

احيای هر هکتار بافت فرسوده نيازمند 100 ميليارد ريال سرمايه گذاری است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=232230کپی به کلیپ‌بورد

احيای هر هکتار بافت فرسوده نيازمند 100 ميليارد ريال سرمايه گذاری است

مديركل راه و شهرسازي استان گلستان گفت: برای بهسازی و نوسازی هر هکتار بافت فرسوده حدود 100 میلیارد ریال سرمایه‎گذاری جدید نیاز است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مهندس “علي بخش رستمي” در نخستین سمينار”سيماي مطلوب شهري، هويت ديروز، نياز امروز و حقوق فرداي شهروندان” در گرگان اظهارداشت: حدود 70 هزار هکتار بافت فرسوده در کشور شناسایی شده که حدود دو هزار و 278 هکتار آن در استان گلستان است.

وی تصریح کرد: طی سالیان گذشته با همکاری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران احیا و بازسازی بخشی از بافت‎های فرسوده شهری در استان تجربه شد اما حجم عظیمی از بافت‌های فرسوده موجود و نیمه‎کاره ماندن و طولانی شدن اجرای بسیاری از این پروژه‎ها به علت منابع مالی هنگفت که برای احیای این گونه بافت‎ها نیاز است یکی از مشکلات اساسی به شمار می‎رود.

 

دولت اعتماد مردم را نسبت به احيای بافت‎های فرسوده جلب کند

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با تاکید بر اینکه احیا، نوسازی و بهسازی بافت‎های فرسوده با همکاری مردم قابل تحقق است، افزود: تا زمانی که در احیای بافت‎های فرسوده منافع ساکنان در نظر گرفته نشود نمی‎توان به احیای سریع بافت‎های فرسوده امید داشت.

رستمی با بیان اینکه دولت و نهادهای عمومی باید اعتماد مردم را نسبت به احیای بافت‌های فرسوده جلب کند، خاطرنشان کرد: رضایت ساکنان باید اجرای اصول شهرسازی، معماری و اقتصاد شهری با توجه به قابلیت‎سنجی ویژه همان منطقه صورت بگیرد.

وی بر ضرورت ایجاد بسترها و زیرساخت‎های لازم در راستای احیای بافت‎های فرسوده تاکید کرد و بیان داشت: بافت‎های فرسوده محدوده‎های آسیب‎پذیر شهر در برابر مخاطرات طبیعی به ویژه زلزله بشمار می‎آیند که نیازمند برنامه‎ریزی و مداخله هماهنگ برای سامان‎یابی هستند.

 

بايد از راکد شدن بافت‎های فرسوده جلوگيری شود

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان از جمله مزایای بهسازی و نوسازی بافت‎های شهری را در حفظ و صیانت از سرمایه و منابع انسانی، کاهش صدمات و تلفات ناشی از زلزله عنوان کرد و افزود: دستیابی به این مزایا با هیچ معیاری قابل ارزش‎گذاری نیست.

رستمی بیان داشت: بهینه‎سازی استفاده از زمین، کاهش اراضی بایر درون شهرها و ارتقاء شرایط اجتماعی در سایه بهسازی و نوسازی بافت‎های فرسوده محقق می‎شود.

وی با تاکید بر ممانعت از راکد شدن بافت‎های فرسوده گفت: برای جلوگیری از راکد شدن بافت فرسوده باید تدابیر مناسب اتخاذ شود و با تحرک بخشیدن، احیا و بازسازی مناطقی که پویایی خود را از دست داده‎اند حیاتی دوباره بخشید و مانع از غیرفعال بودن و تحمیل هزینه به شهر شد.

نخستین سمينار”سيماي مطلوب شهري، هويت ديروز، نياز امروز و حقوق فرداي شهروندان” با رويكرد نقد و بررسي چالش‎ها و راهکارهای سیمای شهری در بافت‎های تاریخی، بافت‎های فرسوده و سکونتگاه‎های غیررسمی و رویکردهای آتی شورای عالی معماری و شهرسازی در هویت شهری و جنبه‎های زیبایی شناختی و با حضور معاون شهرسازي و معماري وزير راه و شهرسازي و مديران شهرسازي و معماري ادارات كل راه و شهرسازي استان هاي كشور، مسوولان گلستان و جامعه دانشگاهي در گرگان برگزار شد.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار