به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، عبدالرحیم سیفی مدیرکل کانون گلستان در آیین افتتاح این اردوی سه روزه گفت: اردو كلاس زندگي و مدرسه سازندگي است.
وي گفت: درس هاي تربيتي و آموزشي كه نوجوانان در اين اردو فرا مي گيرند معادل روزها و ماه ها كار در خانه و مدرسه است.
مديركل كانون كسب توانايي در كنار دانايي، افزايش روحيه تعاون، رشد خلاقيت، نظم پذيري و قانون مندي، تقويت روحيه ديني و آمادگي براي مقابله با مشكلات از جمله دستاوردهاي اردو برشمرده و تصريح كرد: نوجوانان در قالب فعاليت اردويي ضمن تمرين زندگي مستقل از خانواده و به سبك ايراني و اسلامي، دوستان جديد پيدا كرده و با اجراي بازي هاي بومي و محلي و طبيعت گردي به احياي آداب و رسوم محلي و حفظ محيط زيست ياري خواهند رساند.
گفتنی است این اردو با حضور 65 نفر از اعضا فعال پسر مراکز از 9 لغایت 11 شهریور ماه در اردوگاه نشاط واقع در جنگل توسکستان شهرستان گرگان در حال برگزاری است.
ورزش صبحگاهی، کارگاه های بازی های بومی و محلی با عنوان “بازی های پدرم”، کارگاه بازی، خلاقیت و ابداع، نمایش فیلم، چاپ دستی با طبیعت، محیط زیست از نگاه قرآن، جنگ شبانه و در نهایت بازدید از ایستگاه محیط زیست و آبفا از جمله برنامه های این اردوی سه روزه می باشد.