نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

از ابتدای سال جاری برای بیش از 1500 هکتار از بستر رودخانه های استان سند مالکیت صادر شده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=460439کپی به کلیپ‌بورد

از ابتدای سال جاری برای بیش از 1500 هکتار از بستر رودخانه های استان سند مالکیت صادر شده است

  معاون حفاظت و بهره‌ برداری شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: برآورد سطح بستر فعال رودخانه‌ در استان نزدیک به هفت هزار هکتار بوده و پیش‌بینی می‌شود تمامی اراضی مذکور با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک طی دو الی سه سال آینده دارای سند شوند و از ابتدای امسال با همکاری اداره‌ کل ثبت اسناد و املاک استان برای بیش از هزار و ۵۰۰ هکتار زمین بستر رودخانه‌ در این خطه سند مالکیت صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس تیموری اظهار داشت: مطابق قانون، بستر رودخانه‌ و مجاری آبی جزو انفال به شمار می‌رود و حفاظت از آن به وزارت نیرو محول شده که دریافت سند برای زمین‌ بستر رودخانه یکی از برنامه‌های وزارت نیرو و شرکت‌های آب منطقه‌ای است.
وی ادامه داد: برابر هماهنگی انجام شده با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، صدور سند برای زمین‌ بستر رودخانه‌ با هدف تثبیت مالکیت و اعمال حاکمیت بهتر برای تعیین حریم و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی از جمله ساخت و سازهای غیرمجاز و پیشگیری و کاهش خسارت ناشی از سیلاب در دست پیگیری و اقدام است.
به گفته تیموری، اجرای طرح صدور سند برای زمین بستر رودخانه‌در استان گلستان از اواخر سال قبل آغاز شده ولی عمده فعالیت در این خصوص از ابتدای امسال و با همکاری دستگاه مرتبط  است.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای گلستان در خصوص تعیین حد بستر رودخانه‌ها در گلستان، افزود: تاکنون هزار و ۳۵۰ کیلومتر مطالعه برای تعیین حدبستر و حریم رودخانه‌های استان انجام شده و هزار کیلومتر هم در دست اقدام است.
وی ادامه داد: مطالعه باقی مانده مسیر رودخانه‌ها در استان متناسب با اعتبارات تخصیصی طی یکی دو سال آینده انجام می‌شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار